Bestellen


Overeenkomst
De overeenkomst met Amelius komt, onder voorbehoud van het bepaalde in lid 4 van de Algemene Voorwaarden, tot stand op het moment van aanvaarding door u van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zodra u de aanvaarding heeft kenbaar gemaakt door op de bestelknop te drukken zal Amelius u een elektronische bevestiging van uw bestelling sturen op het e-mail adres dat u ons hebt opgegeven.
Het aanbod bevat prijzen inclusief BTW.

Betalingsmogelijkheden:

  1. middels iDEAL bij de aangesloten banken
  2. middels credit-card via PayPal
  3. middels bankoverschrijving via PayPal
  4. middels directe bankoverschrijving:
    1. Rabobank 1022.99.064 tnv Amelius te Apeldoorn, Iban NL11RABO0102299064, BIC RABONL2U
  5. middels Rembours van TNT (alleen in Nederland), hiervoor worden de gebruikelijke kosten van TNT gehanteerd (€16,- + 1% van het orderbedrag)


Levertermijnen
Alle getoonde artikelen vermeld op de website zijn op voorraad (tenzij dit is aangegeven bij het artikel) en worden doorgaans dezelfde dag of een dag later naar u verstuurd mits wij de betaling ontvangen hebben.
Wij houden een standaard levertijd aan van twee werkdagen.

Wijze van verzending
Nadat uw betaling is ontvangen sturen we de aankopen toe naar het door u opgegeven (aflever)adres. Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Ondanks dat we de site up-to-date proberen te houden, kan het incidenteel voorkomen dat een artikel al is gereserveerd omdat een ander u net voor is. Wanneer dit het geval is, sturen wij u altijd een bericht, middels email of we nemen telefonisch contact op. We laten gereserveerde artikelen maximaal 10 werkdagen gereserveerd staan, daarna plaatsen wij het artikel weer terug in de webwinkel.

Indien de bezorging hetzij (tijdelijk) niet in voorraad is, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk zeven (7) dagen nadat u de bestelling geplaatst heeft een bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Amelius zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.

De meeste artikelen wordt verstuurd met TNT post. Doorgaans is het brievenbuspost en hoeft men er niet voor thuis te blijven.
Wanneer we een artikel met UPS versturen wordt dit normaal gesproken de volgende werkdag geleverd. U ontvangt via de mail een trackingnr. zodat u de zending kunt volgen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn dan ontvang u (via UPS) hiervan een mail en wordt de zending de volgende dag nogmaals aangeboden.
De verzendkosten voor UPS (binnenland) bedragen Eur 10,-. En wanneer een pakketje naar het buitenland moet worden verstuurd bedragen de verzendkosten van UPS Eur 15,-.